Stemstyling

“C’est le ton qui fait la musique”

Ademen en spreken (stemgeven) gaan gelukkig vaak vanzelf. Je hoeft er meestal niet over na te denken, het lijkt vanzelfsprekend. Veel emoties zijn onlosmakelijk verbonden aan onze adem en stem. Dus hoe je je voelt is vaak te horen aan je stem. Onze klankkleur is uniek net als onze vingerafdrukken en draagt bij aan hoe we overkomen. HOE je iets zegt is minstens zo belangrijk als WAT je zegt en met welke intentie je het gezegde bijval wilt geven.

Er is niets anders waar je je meer mee kan onderscheiden (in originaliteit, eigenheid en creativiteit) als met jouw manier van spreken. Your Presence is key!

De training Stemstyling biedt je een exclusieve, intensieve en complete presentatie-/communicatietraining.

In de training leer je wat je kunt inzetten om meer uit je stem te halen zodat je een inspirerende, energieke en boeiende spreker met impact wordt.  Spreek makkelijk en vrij.

We werken aan jouw eigen stem én stijl van spreken, aan jouw pure geluid.

Je krijgt de 6 stappen naar een uniek stemgeluid aangeboden en geleerd.

Werken aan je stem, je presence is niet los te zien van je mind, body and soul.

JE BENT JE STEM!

Dit traject is geschikt voor je als:
  • Je op zoek bent naar een Exclusieve en intensieve complete presentatietraining of communicatietraining met dé tips, tricks en tools voor een stem die boeit en waarbij iedereen aan je lippen hangt.
  • Je jouw stem en spraak een echte boost wil geven. Je wilt leren hoe je niet alleen een verhaal vertelt maar passievol échte verbinding maakt en je makkelijk en zelfverzekerd spreekt.
Wat levert het je nog meer op:
  • Je leert jezelf krachtig, rustig en dynamisch verwoorden met een vol stemgeluid op jouw voorwaarden met jouw unieke klank, plezier en uitstraling. Jouw klankkleur, performance en overtuiging maken dat je echt wordt gehoord. Geen echo van een ander maar helemaal “Your tone of voice!”.
  • Je leert herkennen waar stress zich in jouw lijf vastzet en leert daarmee ontspannen om te gaan, middels oefeningen op het gebied van adem, stem en ontspanning. Hierdoor krijg je meer rust en overzicht.

Verbinden met jezelf en de ander, echte interactie. Vol vertrouwen en draagkracht;  zelfverzekerd en vrij. Jouw authentieke JIJ, je unieke geluid

Training Stemstyling

   6 sessies eens per 1 a 2 weken (inclusief afstemgesprek, stemscan en presentatie-sessie)
   Thuisopdrachten; investering in tijd dagelijks 30 minuten
   Tussen de gesprekken door sta ik bij vragen voor je klaar per mail