Coachingstraject Puur afstemmen op jezelf

In GESPREK met jezelf

1-1 coachingstraject

Be a voice not an echo

Wat is jouw verhaal, je missie, jouw geluid, je verlangen? Waar sta je voor?

Kun je daar zo 1,2,3 niet meteen een antwoord op geven…

Gun jezelf dan een verdiepende reis naar jezelf, een ontdekkingstocht van je hoofd naar je hart.

Een reis naar binnen naar jouw kern, jouw geluid; om je innerlijke sprankelkracht, je vuur te ontdekken en te doen oplaaien. Afstemmen op je innerlijke kompas, jouw passie.

In hart en woorden te vangen wie jij ten diepste bent en wat je nodig hebt om volledig in verbinding met jezelf te staan.

Leren voelen waar je nee en volmondig ja tegen wilt zeggen.

Dit traject is geschikt voor je als:

  • Je jezelf weer op 1 wilt zetten om je tegelijk energiek en ontspannen te voelen en te uiten. Met meer ruimte en vrijheid voor jouw wensen en verlangens.
  • Je wilt je zeggingskracht leren herkennen in lijf, woord en daad en dat moeiteloos inzetten. Puur jij, zelfverzekerd, creatief, positief en vrij!
  • Je op zoek bent naar rust en overzicht en een verdieping in jezelf in wie je wilt zijn, wat je voelt, verlangt, uitstraalt en uitzendt. Je pure kern van bestaan herontdekken en weer grip en balans te krijgen op het leven dat je leidt.
  • Je bereid bent je in te zetten voor persoonlijke groei en deze een positieve boost wilt geven

Wat levert het je op?

  • Je krijgt helderheid in waar je nu staat, waar je naar verlangt maar ook welke stappen je daarvoor moet nemen, welke belemmeringen je hebben tegengehouden die je in de toekomst niet meer zullen dienen. Door concrete oefeningen en gesprekken, leer je welke stappen je daarvoor moet nemen.
  • Je gaat herkennen waar stress zich in jouw lijf vastzet en leert daarmee ontspannen om te gaan, middels praktische oefeningen op het gebied van adem, stem, lijf, gedrag, bewustwording en ontspanning. Hierdoor krijg je meer grip, rust en overzicht
  • Door je innerlijke stem en kompas op te zoeken, af te stoffen en weer te doen glimmen krijg je zelfkennis en vergroot je je zelfvertrouwen in het leven dat je leidt.
  • Jouw “Joie de vivre” klinkt door in alles.

Ik help je te worden wie je echt bent, je PURE ZELF.

Uiteraard beginnen we met een vrijblijvend intakegesprek, om te zien of het klikt tussen ons. Een afspraak is zo gemaakt.

De Coaching “Puur Jezelf” omvat:

9 sessies eens per 2 a 3 weken (inclusief afstemgesprek, stem- en energiescan en reflectiesessie)
Eens per 2 weken feedback op je voortgang middels directe terugkoppeling in de les en indien van toepassing per mail
Thuisopdrachten; investering in tijd dagelijks 30 minuten
Tussen de gesprekken door sta ik bij vragen voor je klaar per mail